Transzportbeton gyártás

Építményeink tartósságát az alapanyagok minősége is nagyban befolyásolja, ezért kiemelten fontos az alkalmazott beton struktúrája. Épp ezért a nagyobb kivitelezéseknél nem javasolt a helyszíni betonkeverés, hiszen az alapanyagok szennyezettsége, valamint az arányok kismértékű eltérése a jövőben nem várt károkat eredményezhet.

A transzportbeton gyártás ezen problémára megoldást kínálva biztosítja a szennyeződésektől mentes és pontos aránnyal rendelkező betonkeveréket.

Mi az, amit a transzportbeton gyártásról tudni érdemes?

A transzportbeton gyártása a szigorú követelmények szerint válogatott kavicsok, a kimagasló minőséget képviselő cement és a szükséges adalékszerek arányainak pontos meghatározásával kezdődik. Utóbbit egy számítógép segítségével határozzuk meg, melyet a szintén számítógép vezérelt keverés követ.  Az építőipar folyamatos fejlődése pedig megköveteli, hogy az alapanyagot szolgáltató transzportbeton gyártás technológiája is lépést tartson a fejlődés színvonalával.

Ezért a transzportbeton gyártás során a számítógépes felügyeleten kívül az összetételért a több éves szakmai tapasztalattal rendelkező betontechnológusaink is felelnek, figyelembe véve az érvényben lévő szabványokat és az egyedi megrendelői igényeket.

A mindig kiemelkedő minőség érdekében infrastruktúránkat és az alkalmazott technológiánkat folyamatosan fejlesztjük, munkatársaink szakmai tudását pedig tanfolyamokkal bővítjük.

A transzportbeton gyártás folyamatosan egyenletes és magas minőségét pedig saját minőség ellenőrzési rendszerünk, valamint a független, akkrediált laboratóriumok szakvéleménye garantálja.

Miért tőlünk rendelje meg a transzportbeton gyártást?

Megrendelőink számára:

  • egyenletesen magas minőségű transzportbetonokat gyártunk,
  • gyors vállalási határidővel
  • és kiszállítással.

Utóbbi alkalmával kiemelt figyelmet fordítunk a beton minőségének és állagának megóvására, ezért a speciális gépjárműpark fent tartása mellett odafigyelünk sofőrjeink munkájára is.

Bővebb információ a transzportbeton gyártásról és annak kiszállításáról e-mailen vagy telefonon kérhető.

transzport beton gyártás