Mixeres beton szállítás

Az építőipar fejlődése és a kivitelezések megnövekedett száma megköveteli a felhasznált alapanyagok egyenletesen magas minőségét. Ezt az igényt felismerve jött létre az ipari mértékű betongyártás, mely gyorsan és egyenletes minőségben tudja kiszolgálni az építkezéseket. A gyárak és a telephelyek megalakulásával együtt megjelent a szállítmányozás egy speciális ágazata is, mely a betonkeverék frissen tartását hivatott a helyszíni felhasználásig biztosítani.

Fontos, hogy a beton szállítás közben olyan körülményeket biztosítsunk, melyek az alábbi elváltozásokat meggátolják:

  • beton kiszáradás,
  • tovább nedvesedés,
  • alapanyag szétosztályozódás,
  • felmelegedés vagy fagyás,
  • betonkötés.

Ezen tényezők elkerülése a mixeres beton szállítással valósítható meg a speciális gépjárművek segítségével. A mixeres beton szállítás során a betonkeverék nem folyik el, védve van az időjárás viszontagságaitól és a minőségi romlást okozó szennyeződésektől.

Mit érdemes tudni a mixeres beton szállításról?

A betonkeverék tárolására alkalmas mixeres berendezések több méretben is elérhetőek, így a megrendelői igények kedvezőbb feltételek mellett teljesíthetőek. Mixer méretek: 4, 5, 6, 8 és 10 m3-es tartályok, melyek 2 db spirál alakú keverővel felszereltek. Utóbbiak biztosítják a beton állagának megtartását. A tökéletes állagú és V/C tényezőjű keverék érdekében a mixeres beton szállítást biztosító gépjárművet egy vegyszeradagolós víztartállyal látjuk el.

Fontos! A mixeres beton szállítás során a fordulatszám összességében nem haladhatja meg a 320-at, mert ezen túlmenően fent áll a szétkeverés esélye. Ebből adódóan viszont a mixeres beton szállítás távolsága is kötött, a megtehető maximális táv 120 km.

A mixeres beton szállítási szolgáltatásunk épp ezért Borsod megyére korlátozott!

mixeres beton szállítás