Homok, sóder eladás

A homok és a sóder már évezredek óta az építkezések alapjait biztosítja. Felhasználásukkal már az ókor építőmesterei is olyan kiváló betonalapanyagokat alkottak, melyek a mai napig kitartanak.

A homok és a sóder tehát minden építmény alapja, melyhez már csak a további alkotó elemeket kell a megfelelő arányban hozzáadni, hogy megkaphassuk a betonelegyet.

Vállalatunk, mint Borsod megyei építkezők egyik fő kiszolgálója, a transzportbeton gyártásán, a mixeres betonszállításán és a szivattyús beton bedolgozásán kívül ellátja még a homok és a sóder eladásának a feladatát is.

Azon megrendelőink számára, akik építményeiket minőségi betonkeverékkel szeretnék megalapozni, de a megjelölt km határon (120 km) túl tartózkodnak, biztosítjuk a legmagasabb minőségű beton alapanyagokat. Megbízható partneri kapcsolatainkon keresztül minősített bányákból és lelőhelyekből hozatjuk az általunk is felhasznált, valamint az eladásra is szánt alkotó elemeket.

A homok és a sóder eladás mellett az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk még megrendelőinknek:

  • homok és sóder szállítás
  • kő zúzalék eladás és szállítás
  • kavics eladás és szállítás
  • nyerges – és szóló billenős gépjárművekkel
  • az ország egész területén belül.

Nincs szüksége több m3 beton alapanyagra? Vagy jobban szereti saját maga kikeverni az elegyet?

Rendelje meg tőlünk a beton alkotó elemeket! Telephelyünkön megtekintheti az eladásra kínált homok és sóder anyagokat, melyek szinte azonnal szállításra készek vagy az előre egyeztetett időpontban az helyszínen lesznek.

A homok, sóder eladással kapcsolatos árakat és szállítási feltételeket kérje munkatársainktól.

 

homok sóder eladás